Ukradli prívesný vozík na prepravu koní, zlodej využil nepozornosť predavačky

14.07.2006 Celý región

Prešovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež prívesného vozíka na prepravu koní. Prípad na polícii oznámil včera 36 ročný Prešovčan, majit...
Prešovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú krádež prívesného vozíka na prepravu koní. Prípad na polícii oznámil včera 36 ročný Prešovčan, majiteľ vozíka.

Ku krádeži došlo v noci zo stredy na štvrtok, kedy doposiaľ neznámy páchateľ vnikol do dvora jedného z rodinných domov v prešovskej časti Vydumanec a odtiaľ spomínaný vozík ukradol. Jeho krádežou vznikla lízingovej spoločnosti škoda vo výške 124 000. - Sk.

Zlodej využil nepozornosť predavačky
Bardejovskí policajti hneď po krádeži zadržali páchateľa. 14 ročný Bradejovčan využil počas včerajšieho popoludnia nepozornosť predavačky textilu v jednom z obchodných domov v Bardejove. Kľúčom, ktorý bol v zásuvke predajného pultu, otvoril zásuvku a ukradol z nej mobilný trelefón, peňaženku s finančnou hotovosťou, dokladmi, bankomatovými kartami a retiazkou zo žltého kovu. Svoj úlovok si však dlho neužil, nakoľko bezprostredne po krádeži ho zadržala policajná hliadka.
 

Vyberte región

mark